Här är lite information om vad som kan vara bra att veta innan du kommer och hälsar på hos oss.

Här är aktiviteterna utomhus så ta med kläder som passar för vädret! Lekstationerna finns i skogen och på åkern så ta inte de finaste kläderna, de kan bli smutsiga av allt bus och stoj! Ta på ett par bekväma och klättervänliga skor.

En vattenflaska kan också vara bra om det är varmt!

Vi har ett café där vi säljer glass, lite fika & varma mackor. Du får gärna ta med dig egen matsäck om du vill.
Vi har grillar man kan få låna. Vi säljer grillkol i kassan. Blåser det för mycket eller är för torrt så kan man inte grilla.

Eftersom vi håller till ute i naturen så kan man ha tur att se rådjur eller kanske en hare, men man kan även ha oturen att stöta på fästingar, myggor, och getingar, eller att man ramlar och skrapar upp ett knä. Behöver du bli omplåstrad så har vi plåster i caféet.

Lustiga landet håller till i skogen och på åkern vilket gör att leklandet inte är handikappanpassat.
Det kan gå att ta med sig barnvagn om man är beredd på att det kan vara kämpigt och guppigt på sina ställen.

Det finns tillgång till toalett (bajamajor) och möjlighet att byta blöjor.

Hos oss är även hundar välkomna. Vi har själva hund och förstår att den fyrbenta vännen också vill följa med. Men håll hunden kopplad och plocka naturligtvis upp efter den.

Vi tar emot både kort- och Swishbetalningar.

Vi har försöker göra alla lekstationer med säkerheten i åtanke. Vi vill ju inte att någon ska göra sig illa! Vi går regelbundet igenom och ser över alla hinder så att inget ska vara farligt eller trasigt. Ser du något så tala gärna om detta för oss. Avvik inte från stigen. Alla lekstationer passar kanske inte alltid vuxna, så tänk på det så inget går sönder i onödan. Det är du som förälder som har ansvar om tillsyn för dina barn. Vi vill att ni inte är alltför våghalsiga på våra stationer och att vi visar hänsyn för varandra. Det här är ett ställe för glada skratt och mycket bus så hjälp oss med det!

Vi vill gärna göra ditt besök till en trevlig upplevelse! Hör av dig om det är något du undrar över eller som vi kan hjälpa till med!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara