Om företaget

Lustiga Landet är ett utflyktsmål för lek och upplevelse. Här hittar du hinderbanor, labyrinter och annat skoj. Ett ställe där lek och bus får ta plats och barnen står i fokus!

Vår vision är att Lustiga landet blir det perfekta utflyktsmålet för barn och föräldrar!

Vem finns bakom företaget?

Vi som driver Lustiga Landet heter Torbjörn och Carina. Vi har även några duktiga sommarjobbare som hjälper till. Familjen består av oss två och våra tre barn, Sebastian, Dante och Bella. I familjen finns även ett gäng djur! 🙂 Carina är född och uppvuxen i Värmland, och Torbjörn är från Skåne. Men vi har bott större delen av våra vuxna liv i Stockholm.

 

Historien bakom Lustiga Landet

Efter 20 år i Stockholms förorten så valde vi  att flytta ut på landet med familjen. Ett väldigt stort beslut, så klart. Men ett nödvändigt beslut! Ekorrhjulet rullade på fortare och fortare. Till slut hanns inte med livet. Man bara överlever, men lever inte… Var det så här livet skulle vara? Vi började fundera på vad vi kunde göra för att må bättre. Och så plötsligt! En dag när vi sitter i bilen från sommarstugan när vi diskuterar utflyktsmål så dyker idén upp! Och här sitter vi nu, på en gård i Vintrosa och känner att det här är livet! Så här vill vi leva!

Kanske inspirerar vi just dig till att väcka liv i din dröm!
Lyssna till ditt hjärta och hitta din egen stig!

/Carina & Torbjörn

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara